şi totuşi…

în ultimele zile s-au adăugat elemente noi şi, ieşind din mâhnirea veştii că există oameni care ne-ar vrea radiaţi definitiv, am aflat că există un sprijin real al celor care realizează că, pe lângă faptul că revista tomis are importanţa ei în prezent, desfiinţând o revistă al cărei trecut de 45 de ani înseamnă ceva nu numai pentru constanţa, ar comite o greşeală ireparabilă. aşadar, există toate datele care ne fac să fim convinşi că oficialităţile vor găsi o formulă de compromis (cea mai probabilă fiind restructurarea impusă de guvern), dar vom vedea asta la următoarea şedinţă a consiliului local.

iată şi un articol apărut în cuget liber

Reclame

4 gânduri despre „şi totuşi…

  1. inițial am fost revoltat, mă gândeam la câți bani sunt cheltuiți inutil sau, mai rău, „pierduți” de administratori „binevoitori”, așa că mă întrebam „de ce n-ar avea bani să țină și niște reviste care, chiar dacă nu sunt scoase în tiraje de zeci de mii, au o tradiție, au publicul lor?!”. a desființa „Tomis”, „Vatra” sau „Familia” e, pentru (pseudo-)elita universitară, echivalentul a scoaterii de pe piață a unor mărci precum „Bentley”, „Sobranie” sau „Armani” pentru membrii culturii Davos.

  2. E o mare vrăjeală „măsura impusă de Guvern”. Dacă ar fi asta, atunci e simplu: trebuie să scadă 20% din suma pe care o alocă revistei. Apoi, 20%, pe rând, din toate celelalte cheltuieli…

  3. păi să se gândească bine ce fac. tomis rulzzz! e una dintre cele mai bune reviste literare pe care am pus vreodată mâna (dane, tu știi la ce mă refer).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s